Wybitny szef kuchni młodego pokolenia, nauczyciel zawodu w Szkole Gastronomicznej w Gorzowie , szef kuchni restauracji „ Siedem stołów „ w Wysokiej pod Gorzowem Wlkp. Jego osiągnięcia :

  • Zwycięzca 6 edycji Top Chef Polska
  • I miejsce w konkursie Bocuse d’or Poland 2015r.
  • Finalista Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu ( 2015r.)
  • III miejsce w konkursie kulinarnym „Ale pasztet!” (2015r.)
  • III miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2015r.
  • I miejsce w Kulinarnym Rajdzie Mistrzów odbywającym się we Wrocławiu w 2014r.
  • II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski w 2014r.
  • II miejsce w Dorszowych Żniwach w 2014r.
  • I miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2014r.
  • Finalista Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu –IV miejsce ( 2013r.)
  • III miejsce w XI edycji konkursu L’Art de la cuisine Martell (2013r.)
  • I miejsce w konkursie kulinarnym „Ale pasztet!” (2012r.)
  • Udział w X edycji konkursu L’Art de la cuisine Martell (2012r.)
  • Zajęcie III miejsca w IV Kołobrzeskim konkursie kulinarnym „Festiwal Ryb Bałtyckich”