Oferta dla firm -” Ugotuj swój team „

Oferujemy Państwu kulinarne spotkania integracyjne, na których przeprowadzimy warsztaty kulinarne połączone ze świetną zabawą.

Warsztaty integracyjne to doskonała forma spędzenia wolnego czasu, jak i kolejne narzędzie budujące relacje w firmie. Poprawiają komunikację, pozwalają na lepsze poznanie się oraz na zwykłe polubienie się :). Warsztaty odbywają się w luźnej atmosferze, według wybranego przez Państwa zestawu.

Zabierzemy Państwa w kulinarną podróż po świecie, gdzie sami Państwo weźmiecie aktywny udział w przygotowaniu potraw, poznacie smaki z różnych stron świata.

Podczas wspólnego przygotowywania oraz konsumpcji można będzie na luzie wymienić poglądy, poznać swój team lepiej oraz polepszyć atmosferę w swojej firmie. Jest to też bardzo dobre narzędzie motywacyjne, pozwalające lepiej motywować pracowników.

Wraz z nami przeżyjecie chwile pełne smaków i nowych doznań.

Zaufali nam:

ICT Poland, TPV Display, Vetoquinol Biowet, AE Group Barlinek, Option One, Idea HR, Santander Bank, Deutsche Bank, Audit Doradztwo Personalne, Fundacja Pozytywka, Ośrodek Interwencji Kryzysowej, Nadleśnictwo Skwierzyna, Koło Gospodyń Wiejskich w Lubniewicach, Akademia Kurta Schellera, Lotte Wedel, Cinevision Film Production, Gezet Głuchy, Koło Polskiego Stowarzyszenia na Rzecz Osób z upośledzeniem umysłowym, Dom Pomocy Społecznej w Skwierzynie, Ergo Hestia, Pracownia Protetyczna JAPA, Dentico, Arsdent, Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku, Fundacja Aktywnej Rehabilitacji w W-wie, Faurecia Gorzów, Implandent Clinic, Farutex, Capri Spa, Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran, Rossmann, AE Group, Przedszkole Montessori w Barlinku, Agencja Eventowa Good News, Sanofi, Szkoła Podstawowa Deszczno, Essel Propack Międzyrzecz, Zentiva Poland, S-Lab Poland, Bokaro, Biofarm, Urząd Wojewódzki, Promens Międzyrzcz.

Dla każdej firmy tworzę indywidualną ofertę warsztatów. Skontaktuj się i poproś o ofertę

Zadzwoń:

+48 512 466 570

Napisz:

info@letscook.com.pl

Zajęcia z profesjonalnym kucharzem – jedna z opcji.

Prowadzić je będzie zaprzyjaźniony z nami profesjonalny kucharz, Paweł Salamon. Kiedyś szef kuchni włoskiej Don Vittorio, nauczyciel zawodu w szkole gastronomicznej w Gorzowie Wlkp., juror w konkursach gastronomicznych, kucharz z wieloletnim stażem i doświadczeniem. Spod jego ręki wyszedł laureat konkursu „Kulinarny talent 2014„. Obecnie jest szefem kuchni w renomowanym hotelu Smolarnia w Trzciance. Pochodzi z Gorzowa Wielkopolskiego, gdzie wkroczył na swoją kulinarną ścieżkę. Doświadczenie zdobywa zarówno w Polsce jak i we Francji. Wyznaje zasadę, że w kuchni najważniejszy jest produkt i zadbanie o jego jak najlepsze wykorzystanie. Jego potrawy rodzą się odważnie i powstają przy zachowaniu elementarnych, często zapominanych zasad panujących w kuchni. W efekcie końcowym spod jego ręki wychodzą dania będące niepowtarzalną wariacją kulinarną.

W listopadzie 2016 Paweł Salamon wygrał prestiżowy konkurs dla kucharzy Kulinarny Puchar Polski i obecnie jest Mistrzem Polski wśród kucharzy profesjonalnych. To ogromne osiągnięcie (kucharski Oskar) było możliwe dzięki skromności, uporowi, talentowi oraz wielkiej pracowitości Pawła .
W 2017 Paweł broniąc swojego tytułu wszedł ponownie na podium uzyskując II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski udowadniając, iż jest jednym z najlepszych kucharzy młodego pokolenia w Polsce.

Zajęcia będą trwały ok. 3 – 3,5 h i nauczymy się pod okiem mistrza w zależności od tematu przewodniego potraw z przeróżnych stron świata wg wcześniej przygotowanych zestawów (tematy widoczne w kalendarzu zajęć). W trakcie zajęć oczywiście konsumpcja przygotowanych wspólnie potraw. W cenie zajęć skrypt z przepisami, fartuchy w użytkowanie, napoje: kawa, herbata, woda oraz niezapomniana atmosfera. Szczegóły dotyczące imprez integracyjnych można doczytać w regulaminie na naszej stronie.