Szef Kuchni Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort . Pracował miedzy innymi w poznańskim Sheratonie i hotelu ról Kazimierz. Sięga do tradycji staropolskiej i regionalnej, wzbogacając rodzime dania o własne, niepowtarzalne interpretacje. Chętnie korzysta z hojności otaczającej go natury: sezonowe owoce, warzywa, zioła. Dba o każdy szczegół i świeże składniki. Nowatorsko łączy wino z jedzeniem. Popularyzuje kuchnię wellness podczas autorskich warsztatów, pokazów i szkoleń kulinarnych, ma dobry kontakt z młodzieżą,prowadzi warsztaty w poznańskiej szkole zawodowej .
Organizator konkursów kulinarnych, reprezentant Polski w mistrzostwach Świata w Moskwie 2011 CULINARY CUP KREML. Laureat statuetki Hermes 2013 za Najlepszą Restaurację w Regionie dla Restauracji Destylarnia . Wespół autor kolacji podczas poznańskiego Festiwalu Transatlantyk 2013 „Make Hummus Not War” . 2014 oraz 2015 – Grand Award – Trzy widelce w 100 najlepszych restauracji w Polsce . Twórca własnej marki ” Manufaktura Łagowski “