Przez 9 miesięcy był osobistym kucharzem znanego reżysera Martina Scorsese na planie jego filmu „Gangi Nowego Jorku”. Gotował też dla Cameron Diaz, Leonardo di Caprio czy Daniela Day-Lewisa. Od 2008 roku prowadził swoją autorską restaurację w Rzymie, która uznana została za najlepszą restaurację rybną we Włoszech.
Nestor Grojewski – Chef z zamiłowania i z zawodu z ponad 20 letnim doświadczeniem. Polak z pochodzenia, „Rzymianin” z adopcji. Przyjechał do Włoch w 1987 roku. Mając tylko 12 lat już przejawiał zainteresowania kulinarne. Z czasem postanowił kształcić się w tym właśnie kierunku. Doświadczenie zdobywał w najlepszych rzymskich i międzynarodowych restauracjach, hotelach, cateringach i planach filmowych w tym w studio filmowym Cinecitta w Rzymie. Jest częstym gościem programów emitowanych w ogólnopolskich stacjach telewizyjnych. W latach 2015-2016 był specjalnym wykładowcą w Szkole Hotelarskiej w Rzymie, którą sam ukończył.