Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 5 października 2019
  • sobota, 09:00 do 17:00

    Contact event manager

    1 2 3 4

    Bilety

    • 730 zł Dynia 3D 9 pozostało
    Kup Bilet

    Zamów bilety

    Dynia 3D
    9
    730 zł
    One time registration allowed for this ticket
    0 zł
    Dziękujemy za udział

    TORT 3D Z SYLWIĄ SOBIEGRAJ CAKE DESIGNER

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    sobota, 09:00 do 17:00
    5 października 2019

    000000

    TORT 3D Z SYLWIĄ SOBIEGRAJ CAKE DESIGNER

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    sobota, 09:00 do 17:00
    5 października 2019

    PRINT

    Zapraszamy na pierwsze całodzienne warsztaty cukiernicze z tworzenia tortów 3D.

    Tematem będzie haloweenowa Dynia a poprowadzi je dla nas Sylwia Sobiegraj Cake Designer.

    Właścicielka pracowni „ Sylwia Sobiegraj The Cake Designer” swoją przygodę z dekorowaniem tortów rozpoczęła  w 2013. Rok później otworzyła własną pracownię na zachodzie Irlandii.

    Ukończyła profesjonalny kurs PME Kingsbridge UK z tytułem mistrza dekoracji. Wiedzę zgłębiała u takich dekoratorów jak Lizz Marek czy Alan Dunn.

    -2015 Zloty medal i druga w kategorii na międzynarodowym konkursie Cake International  Birmingham.

    -2016 Zloty medal na Międzynarodowym Konkursie Cukierniczym w Dublinie w kategorii tort rzeźbiony

    -2016 Zloty Medal na międzynarodowym konkursie Cake International Birmingham.

    -2017 zdobyła Best in Show, Best in Class i złoty medal na Międzynarodowym Irlandzkim Konkursie Cukierniczym w kategorii tort ślubny.

    -2018 Zloty Medal na międzynarodowym konkursie w Dublinie w kategorii tort ślubny.

    Jej prace  są często publikowane w międzynarodowych magazynach cukierniczych: Cake Masters, Cake Decorating and Sugarcraft Magazine, American Cake Decorating , India Sugar Magazine.

    Od 2016 jest oficjalnym ambasadorem włoskiej firmy Saracino.

    W 2017 finalistka prestiżowego  magazynu Cake Masters, Cake Masters Awards.

    Od 2018 właścicielka własnej pracowni Sylwia Sobiegraj Cake Designer w Słubicach .

    5.10.19 o godz. o godz.9.00

    Czas trwania 8 h ( może się przedłużyć ! )

    NAUCZYMY SIĘ :

    – tworzenia stelażu do tortów

    – rzeźby w cieście

    – pracy z RKT ( ry ż preparowany z piankami marshmallow)

    – pracy z ganache

    – pracy z czekoladą do modelowania

    Cały tort ozdobimy produktami firmy Saracino.

    Zapewniamy wszystkie materiały.

    Szkolenie jest przeznaczone dla amatorów oraz tych bardziej zaawansowanych 🙂

    Koszt szkolenia : 730 zł brutto ( w tym VAT 23 % )

    W cenie : certyfikat szkolenia , lekki lunch, kawa, herbata ,woda oraz słodki poczęstunek ( bardzo prosimy o określenie się po zakupie biletów czy posiłek ma być wegetariański czy zwykły ).

    Wystawiamy faktury VAT .