Contact event manager
Bilety
Zamów bilety
STEK SEZONOWANY Z ANTRYKOTU ,STEK Z POLĘDWICY I TATAR – WOŁOWINA Z MICHAŁEM ORŁOWSKIM
Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 H/19-20
czwartek, 17:30 do 20:00
5 czerwca 2025
000000
STEK SEZONOWANY Z ANTRYKOTU ,STEK Z POLĘDWICY I TATAR – WOŁOWINA Z MICHAŁEM ORŁOWSKIM
Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 H/19-20
czwartek, 17:30 do 20:00
5 czerwca 2025
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty o wołowinie, które poprowadzi dla nas Michał Orłowski, kucharz z Zielonej Góry. Pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej.
Prowadzi szkolenia w Zielonej Górze i Gorzowie bardzo przystępny sposób, tłumacząc dogłębnie każde zagadnienie. Posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną.
Czy marzysz o tym, aby poznać tajniki przygotowywania idealnego steka? Podczas naszych warsztatów dowiesz się, jak wybrać najlepszą wołowinę, a także zgłębisz sekret jej sezonowania, który nadaje mięsu niepowtarzalny smak i aromat.
Co Cię czeka?
- Prezentacja różnych rodzajów steków i metod ich przygotowania
- Praktyczne porady dotyczące sezonowania wołowiny
- Degustacja przygotowanych dań i inspirujące przepisy, które odmienią Twoje kulinarne doświadczenia
Kiedy?
Data: 5.06.25
Godzina: 17.30
Menu :
- Tatar z polędwicy wołowej z cebulką, szczypiorkiem, kaparami, musztardą francuską, żółtkiem, peklowanymi grzybkami shimeji i majonezem sojowym
- Stek z antrykotu SEZONOWANEGO
- Stek z polędwicy wołowej
- Dodatki : mus z kasztanów, puree z batatów, grillowane warzywa po meksykańsku, pomidorki confitNie przegap okazji, aby stać się mistrzem w sztuce przygotowywania steków. Zarezerwuj swoje miejsce już dziś i odkryj, jak dzięki odpowiedniemu sezonowaniu wołowina nabiera wyjątkowego charakteru!
Do zobaczenia na warsztatach!