Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 5 czerwca 2025
  • czwartek, 17:30 do 20:00

Contact event manager

1 2 3 4

Bilety

  • 350 zł Bilet 11 pozostało
Kup Bilet

Zamów bilety

Bilet
11
350 zł
One time registration allowed for this ticket
0 zł
Dziękujemy za udział

STEK SEZONOWANY Z ANTRYKOTU ,STEK Z POLĘDWICY I TATAR – WOŁOWINA Z MICHAŁEM ORŁOWSKIM

Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 H/19-20

czwartek, 17:30 do 20:00
5 czerwca 2025

000000

STEK SEZONOWANY Z ANTRYKOTU ,STEK Z POLĘDWICY I TATAR – WOŁOWINA Z MICHAŁEM ORŁOWSKIM

Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 H/19-20

czwartek, 17:30 do 20:00
5 czerwca 2025

PRINT

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty o wołowinie, które poprowadzi dla nas Michał Orłowski, kucharz z Zielonej Góry. Pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej.
Prowadzi szkolenia w Zielonej Górze i Gorzowie bardzo przystępny sposób, tłumacząc dogłębnie każde zagadnienie. Posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną.

Czy marzysz o tym, aby poznać tajniki przygotowywania idealnego steka? Podczas naszych warsztatów dowiesz się, jak wybrać najlepszą wołowinę, a także zgłębisz sekret jej sezonowania, który nadaje mięsu niepowtarzalny smak i aromat.

Co Cię czeka?

  • Prezentacja różnych rodzajów steków i metod ich przygotowania
  • Praktyczne porady dotyczące sezonowania wołowiny
  • Degustacja przygotowanych dań i inspirujące przepisy, które odmienią Twoje kulinarne doświadczenia

Kiedy?
Data: 5.06.25
Godzina: 17.30

Menu : 

  • Tatar z polędwicy wołowej z cebulką, szczypiorkiem, kaparami, musztardą francuską, żółtkiem, peklowanymi grzybkami shimeji i majonezem sojowym
  • Stek z antrykotu SEZONOWANEGO
  • Stek z polędwicy wołowej
  • Dodatki : mus z kasztanów, puree z batatów, grillowane warzywa po meksykańsku, pomidorki confitNie przegap okazji, aby stać się mistrzem w sztuce przygotowywania steków. Zarezerwuj swoje miejsce już dziś i odkryj, jak dzięki odpowiedniemu sezonowaniu wołowina nabiera wyjątkowego charakteru!

Do zobaczenia na warsztatach!