Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 20 stycznia 2020
  • poniedziałek, 18:00 do 21:00

    Contact event manager

    1 2 3 4

    Bilety

    • 210 zł Bilet 2 pozostało
    Kup Bilet

    Zamów bilety

    Bilet
    2
    210 zł
    One time registration allowed for this ticket
    0 zł
    Dziękujemy za udział

    RAMEN

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    poniedziałek, 18:00 do 21:00
    20 stycznia 2020

    000000

    RAMEN

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    poniedziałek, 18:00 do 21:00
    20 stycznia 2020

    PRINT

    Pochodzi z Chin, jednak to jego młodsza, japońska wersja zaskarbiła sobie miłość i tęsknotę podniebień smakoszy. Miska wypełniona wyrazistym bulionem i sprężystym makaronem doskonale syci i rozgrzewa ciało…
    Wiecie o czym mowa ?
    Oczywiście … to RAMEN 🍜
    Warsztaty RAMEN poprowadzi dla nas 20.01.2020 o godz.18.00 Bartosz Snecz Dębski z Łodzi.

    Zakochany w Azji szef kuchni z bardzo fajnym podejściem do kulinariów. Tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył menu w znanych miejscach fast casualowych (m.in. Pizza Boyz, dogidog, Mañana Tex-Mex Bar, Pho Shop). Na stałe współpracuje z Pawilonem z Aleksandrowa Łódzkiego, gdzie jest szefem kreatywnym. Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram Snecz Gotuje.

    20.01.2020 o godz.18.00 przygotujemy :

    -Shoyu Ramen

    z Chashu podany z jajkiem Ajitsuke, bambusem Menma, olejem z palonego czosnku, Nori oraz z sezamem

    -Shio Ramen

    z siekanym kurczakiem, kukurydzą, jajkiem Ajitsuke, szczypiorkiem, olejem z krewetek i Nori

    – Miso Ramen

    z wędzonym tofu, cebulą, rzodkiewką, olejem chili, oraz Nori i czarnym sezamem

    – Wywar na ramen

     

    W cenie : wszystkie składniki potrzebne do przygotowania dań,  napoje : herbata, kawa, woda bez ograniczeń, skrypt z przepisami, fartuch na czas warsztatów, świetna atmosfera.
    W trosce o środowisko prosimy o przynoszenie swoich pojemników wielokrotnego użytku.