Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 18 kwietnia 2020
  • sobota, 12:00 do 15:30

    Contact event manager

    1 2 3 4

    Bilety

    • 185 zł Bilet 12 pozostało
    Kup Bilet

    Zamów bilety

    Bilet
    12
    185 zł
    One time registration allowed for this ticket
    0 zł
    Dziękujemy za udział

    KUCHNIA HISZPAŃSKA Z TASTE OF SPAIN

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    sobota, 12:00 do 15:30
    18 kwietnia 2020

    000000

    KUCHNIA HISZPAŃSKA Z TASTE OF SPAIN

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    sobota, 12:00 do 15:30
    18 kwietnia 2020

    PRINT

    Kuchnia hiszpańska to jedna z najsmaczniejszych kuchni na świecie. Krolują w niej intensywne smaki, barwy i aromaty. Kuchnia tego kraju bazuje na specjalnościach regionalnych. Zapraszamy na hiszpańskie warsztaty z Adrianem Stojewskim.

    Adrian Stojewski – kucharz, podróżnik i bloger – tastesofspain.pl a także absolwent Technikum Gastronomicznego i jednej z dwóch wyższych uczelni gastronomicznych w Hiszpanii – UCAM. Adrian uczył się gotować od mistrzów kuchni hiszpańskiej z gwiazdkami Michelin, takich jak: Kiko Moya, Fran Martinez, Ivan Cerdeno Lopez, Maria Jose San Roman czy Pablo Gonzalez. Jego miłość do kuchni Półwyspu Iberyjskiego zrodziła się w trakcie 40 dniowej podroży, podczas której porównywał kuchnię w 22 miejscach Hiszpanii i Portugalii.

    – Tortilla de patatas con aioli – omlet hiszpański z czosnkowym sosem Aioli
    – Pincho de ensaladilla rusa con anchois – kanapeczki tapas z sałatką „rosyjską” i anchois
    – Pincho de chorizo y huevo de perdiz – kanapeczki tapas z chorizo i jajkiem przepiórczym
    – Paella valenciana – słynna potrawa z ryżu z królikiem i kurczakiem, pochodząca z regionu Walencji
    – Churros con chocolate – deser podawany z gorącą czekoladą, uwielbiany przez Hiszpanów, szczególnie w chłodne dni

    Koneserów dobrego smaku ucieszy z pewnością degustacja wyśmienitych produktów ze słonecznej Hiszpanii, które specjalnie dla Was przygotuje Hiszpańskie produkty “Don Gastronom”.

    Nasze studio przystąpiło do projektu Less Plastic, zatem prosimy o wzięcie ze sobą pojemników typu lunch box jeśli ktoś chce zabrać coś na wynos.
    W cenie woda, fartuchy, skrypt z przepisami oraz relacja zdjęciowa.
    Rezerwacja miejsc poprzez zakup biletów w naszym sklepie.
    Zapraszamy!