Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 6 czerwca 2024
  • czwartek, 17:00 do 21:00

Contact event manager

1 2 3 4

Bilety

  • 295 zł Bilet 4 pozostało
Kup Bilet

Zamów bilety

Bilet
4
295 zł
One time registration allowed for this ticket
0 zł
Dziękujemy za udział

KUCHNIA AUTORSKA PAWŁA SALAMONA

Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 H/19-20

czwartek, 17:00 do 21:00
6 czerwca 2024

000000

KUCHNIA AUTORSKA PAWŁA SALAMONA

Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 H/19-20

czwartek, 17:00 do 21:00
6 czerwca 2024

PRINT

Zapraszamy na warsztaty kuchni autorskiej szefa Pawła Salamona.

Pochodzi z Gorzowa Wlkp. Od parunastu lat kucharz profesjonalny. Wieloletni szef kuchni restauracji Don Vittorio w Gorzowie Wlkp, Hotelu Smolarnia a aktualnie szef kuchni w Pałacu Mierzęcin.

Nauczyciel przedmiotów zawodowych w ZS Gastronomik w Gorzowie Wlkp. uczestnik oraz juror w wielu konkursach gastronomicznych.

W 2016 wspiął się na szczyt kucharskiego Olimpu i zdobył tytuł Mistrza Polski w najważniejszych dla kucharzy zawodach- Kulinarnym Pucharze Polski.W 2017 powtórzył sukces osiągając wicemistrzostwo wśród wszystkich kucharzy biorących udział w konkursie.

Jest przedstawicielem nowego polskiego pokolenia kucharzy z nowatorskim spojrzeniem na tradycję kulinarną. Inspiracje czerpie z bogactwa regionu Smolarni, współpracując z lokalnymi producentami oraz ekologicznymi gospodarstwami rolnymi.

Wyznaje zasadę, że w kuchni najważniejszy jest produkt i zadbanie o jego jak najlepsze wykorzystanie.

Na warsztatach przygotujemy pod okiem mistrza Pawła :

– Ceviche z pstrąga / młody kalafior / jabłko / chrzan
– Krem szczawiowy / boczniak / kawior
-Jesiotr / szparagi / marchewka / sos holenderski
– Truskawka / beza / migdały / czekolada

W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań, herbata, kawa i woda bez ograniczeń, fartuch na czas warsztatów, opakowanie na wynos, skrypt z przepisami.
Rezerwacja miejsca poprzez zakup biletów przez nasz sklep, ilość miejsc ograniczona.