Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 21 kwietnia 2020
  • wtorek, 10:00 do 13:00

    Contact event manager

    1 2 3 4

    Bilety

    • 150 zł Bilet 16 pozostało
    Kup Bilet

    Zamów bilety

    Bilet
    16
    150 zł
    One time registration allowed for this ticket
    0 zł
    Dziękujemy za udział

    FACEBOOK DLA GASTRONOMII

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    wtorek, 10:00 do 13:00
    21 kwietnia 2020

    000000

    FACEBOOK DLA GASTRONOMII

    Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

    wtorek, 10:00 do 13:00
    21 kwietnia 2020

    PRINT

     

    Przepis na Facebooka w Branży Gastronomicznej

    Co znajdziesz w naszej Facebookowej książce kucharskiej między innymi?

    1. Receptę na widoczność FanPage i jego spójny styl,
    2. Sprawdzone formy postów i czasu ich publikacji,
    3. Udany przepis na reklamę,

    CZĘŚĆ I – BĄDŹ WIDOCZNY W SOCIAL MEDIACH

     

    1. Rola social mediów w sprzedaży gastro usług
    2. Jak tworzyć spójny styl i zadbać o widoczności na Facebooku?
    3. Dlaczego Facebook tnie zasięgi? (algorytm w kilku słowach)
    4. Jakie treści budzą największe zainteresowanie i kiedy warto je publikować?
    5. Dlaczego warto przygotować harmonogram publikacji.
    6. Stworzyć reklamy, które będą działać

    Tę część poprowadzi dla Was Szymon Głogowski -> właściciel Agencji Marketingowej OWLI, specjalista od wystąpień publicznych, web master, który prowadzi szkolenia z zakresu marketingu, stron internetowych, social mediów, google i facebooka.

    Czas trwania ok 2 h

       CZĘŚĆ IIFOTOGRAFIA KULINARNA W GASTRO BUSINESSIE
    1. Co to jest fotografia kulinarna ?
    2. Jaką pełni rolę w obecnym świecie mediów ?
    3. Co to jest flatley, packshot i inne pojęcia fotografii kulinarnej
    4. Parę słów o stylizacji , roli kolorów, kole kolorystycznym, siatce trójpodziału, harmonii i      monotonii w fotografii
    5. Gdzie szukać w obecnym świecie inspiracji dla swojej fotografii?

    Tę część poprowadzi dla Was Monika Reinhardt, właścicielka Studia Kulinarnego Let’s cook. Gotuje, stylizuje i fotografuje.Ukończyła kurs Stylizacji i Kompozycji kulinarnej w Akademii Nikona a także uczestniczyła w prywatnym kursie u jednej z najlepszych fotografek kulinarnych w kraju, wykładowcy fotografii kulinarnej Akademii Nikona – Kingi Wójcickiej -Błaszczyk.
    Czas ok 45 min

    W cenie także kawa, herbata, woda oraz drobny, słodki poczęstunek.
    Wystawiamy faktury VAT za to szkolenie.

    Zapraszamy na warsztat
    Monika i Szymon

    Bilety do zakupu poprzez nasz sklep.