Dla dorosłych

Szczegóły Warsztatu

  • Let's Cook
  • 14 grudnia 2021
  • wtorek, 18:00 do 21:30

Contact event manager

1 2 3 4

Bilety

  • 240 zł Bilet Wszystkie miejsca zarezerwowane

Zamów bilety

Dziękujemy za udział

DAWID SZKUDLAREK TOP CHEF KUCHNIA AUTORSKA

Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

wtorek, 18:00 do 21:30
14 grudnia 2021

000000

DAWID SZKUDLAREK TOP CHEF KUCHNIA AUTORSKA

Gorzów Wlkp., ul. Niepodleglości 26 /H19-20

wtorek, 18:00 do 21:30
14 grudnia 2021

PRINT

Zapraszamy na zimowe warszaty z szefem kuchni Dawidem Szkudlarkiem TOP Chef

Wybitny szef kuchni młodego pokolenia, nauczyciel zawodu w Szkole Gastronomicznej w Gorzowie , szef kuchni restauracji „ Siedem stołów „ w Wysokiej pod Gorzowem Wlkp. Jego osiągnięcia :

  • Zwycięzca 6 edycji Top Chef Polska
  • I miejsce w konkursie Bocuse d’or Poland 2015r.
  • Finalista Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu ( 2015r.)
  • III miejsce w konkursie kulinarnym „Ale pasztet!” (2015r.)
  • III miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2015r.
  • I miejsce w Kulinarnym Rajdzie Mistrzów odbywającym się we Wrocławiu w 2014r.
  • II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski w 2014r.
  • II miejsce w Dorszowych Żniwach w 2014r.
  • I miejsce w konkursie L’Art de la cuisine Martell 2014r.
  • Finalista Kulinarnego Pucharu Polski w Poznaniu –IV miejsce ( 2013r.)
  • III miejsce w XI edycji konkursu L’Art de la cuisine Martell (2013r.)
  • I miejsce w konkursie kulinarnym „Ale pasztet!” (2012r.)
  • Udział w X edycji konkursu L’Art de la cuisine Martell (2012r.)
  • Zajęcie III miejsca w IV Kołobrzeskim konkursie kulinarnym „Festiwal Ryb Bałtyckich”

Przygotujemy wspólnie z Dawidem :

I PRZYSTAWKA:

Siekany pstrąg łososiowy z kolendrą i imbirem / Marynowana Kalarepa / Olej z kopru

II PRZYSTAWKA:

Krem z chrzanu / Jajko poche / Wędzonka / Sznytka Żytnia

DANIE GŁÓWNE:

Polędwica cielęca / Ravioli z grzybami / Warzywa sezonowe

DESER:
Faworki/Jagoda leśna/Krem Chantilly z piernikiem/czekolada

W cenie : wszystkie składniki potrzebne do przygotowania dań, napoje : herbata, kawa, woda bez ograniczeń, skrypt z przepisami, fartuch na czas warsztatów, świetna atmosfera
Warsztaty będą trwały ok 3 h.

Rezerwacje miejsc poprzez nasz sklep i zakup biletu.