Newsletter

Zapisz się do naszej listy mailingowej

DLA FIRM

Oferta dla firm -” Ugotuj swój team „

 

dla firmOferujemy Państwu kulinarne spotkania integracyjne, na których przeprowadzimy warsztaty kulinarne połączone ze świetną zabawą . Prowadzić je będzie w naszym studio profesjonalny kucharz Paweł Salamon (portfolio poniżej).

Warsztaty integracyjne to doskonała forma spędzenia wolnego czasu , jak i kolejne narzędzie budujące relacje w firmie. Poprawiają komunikację, pozwalają na lepsze poznanie się oraz na zwykłe polubienie się :). Warsztaty odbywają się w luźnej atmosferze, według wybranego przez Państwa zestawu.

 

Zabierzemy Państwa w kulinarną podróż po świecie, gdzie sami Państwo weźmiecie aktywny udział w przygotowaniu potraw, poznacie smaki z różnych stron świata.

Podczas wspólnego przygotowywania oraz konsumpcji można będzie na luzie wymienić poglądy, poznać swój team lepiej oraz polepszyć atmosferę w swojej firmie. Jest to też bardzo dobre narzędzie motywacyjne , pozwalające lepiej motywować pracowników.

Wraz z nami przeżyjecie chwile pełne smaków i nowych doznań.

Zaufali nam :

ICT Poland , TPV Display, Vetoquinol Biowet, AE Group Barlinek, Option One, Idea HR , Santander Bank , Deutsche Bank, Audit Doradztwo Personalne, Fundacja Pozytywka, Ośrodek Interwencji Kryzysowej, Nadleśnictwo Skwierzyna, Koło Gospodyń Wiejskich w Lubniewicach, Akademia Kurta Schellera, Lotte Wedel, Cinevision Film Production, Gezet Głuchy, Koło Polskiego Stowarzyszenia na Rzecz Osób z upośledzeniem umysłowym, Dom Pomocy Społecznej w Skwierzynie, Ergo Hestia, Pracownia Protetyczna JAPA, Dentico, Arsdent, Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku, Fundacja Aktywnej Rehabilitacji w W-wie, Faurecia Gorzów, Implandent Clinic, Farutex, Capri Spa, Ośrodek Wypoczynkowy Kormoran, Rossmann, AE Group, Przedszkole Montessori w Barlinku, Agencja Eventowa Good News, Sanofi, Szkoła Podstawowa Deszczno, Essel Packaging Międzyrzecz, Zentiva Poland , S-Lab Poland .

Zajęcia z profesjonalnym kucharzem - jedna z opcji.

Prowadzić je będzie zaprzyjaźniony z nami profesjonalny kucharz , Paweł Salamon . Kiedyś szef kuchni włoskiej Don Vittorio, nauczyciel zawodu w szkole gastronomicznej w Gorzowie Wlkp, juror w konkursach gastronomicznych , kucharz z wieloletnim stażem i doświadczeniem. Spod jego ręki wyszedł laureat konkursu „ Kulinarny talent 2014 „ .Obecnie jest szefem kuchni w renomowanym hotelu Smolarnia w Trzciance . Pochodzi z Gorzowa Wielkopolskiego, gdzie wkroczył na swoją kulinarną ścieżkę. Doświadczenie zdobywa zarówno w Polsce jak i we Francji. Wyznaje zasadę, że w kuchni najważniejszy jest produkt i zadbanie o jego jak najlepsze wykorzystanie. Jego potrawy rodzą się odważnie i powstają przy zachowaniu elementarnych, często zapominanych zasad panujących w kuchni. W efekcie końcowym spod jego ręki wychodzą dania będące niepowtarzalną wariacją kulinarną.

W listopadzie 2016 Paweł Salamon wygrał prestiżowy konkurs dla kucharzy Kulinarny Puchar Polski i obecnie jest Mistrzem Polski wśród kucharzy profesjonalnych. To ogromne osiągnięcie ( kucharski Oskar ) było możliwe dzięki skromności, uporowi , talentowi oraz wielkiej pracowitości Pawła .
W 2017 Paweł broniąc swojego tytułu wszedł ponownie na podium uzyskując II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski udowadniając iż jest jednym z najlepszych kucharzy młodego pokolenia w Polsce.

Zajęcia  będą trwały k 3 - 3,5 h i nauczymy się pod okiem mistrza w zależności od tematu przewodniego potraw z przeróżnych stron świata wg wcześniej przygotowanych zestawów ( tematy widoczne w kalendarzu zajęć ). W trakcie zajęć oczywiście konsumpcja przygotowanych wspólnie potraw. W cenie zajęć skrypt z przepisami, fartuchy w użytkowanie, napoje : kawa, herbata, woda oraz niezapomniana atmosfera. Szczegóły dotyczące imprez integracyjnych można doczytać w regulaminie na naszej stronie .

 

 

 
 
Partnerzy
  •