Newsletter

Zapisz się do naszej listy mailingowej

Urodziny

.

Urlop

.

Urodziny dziecięce

.

Warsztaty arabskie Duży Kucharz

Zapraszamy w podróż do Emiratów Arabskich dzieci w wieku 8-14 lat , warsztaty zaczniemy prezentacją multimedialną na temat tego kraju oraz krajów rejonu zatoki Perskiej
22.05.19 o godz.17.00
Następnie przygotujemy razem :
- arabskie kofty z sosem jogurtowym z harissą
- sałatkę tabbouleh z kuskusem , pietruszką i pomidorami
- arabskie ciasteczka chałwowe z sezamem
 
Koszt : 65 zł brutto ( w cenie VAT 23 % )
Ilość miejsc : 16
W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań , woda, przepisy wysyłane mailem , fartuch na czas warsztatów.
W trosce o środowisko prosimy o przynoszenie pojemnika typu lunch box
Rezerwacje info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Obowiązuje kolejność zgłoszeń !
 
Ilość wolnych miejsc : brak

Elsen impreza

.

Impreza prywatna

.

Nowoczesne desery z Marcinem Błańskim zwycięzcą Bake Off

Zapraszamy na warsztaty " Nowoczesne desery " z Marcinem Błańskim , zwycięzcą 5 edycji programu telewizyjnego Bake Off - Ale Ciacho! . Pieczeniem zajął się 7-8 lat temu, ale to program telewizyjny dodał mu skrzydeł i udowodnił, że marzenia się spełniają. Przez uczestników programu uznany został za "cichą wodę".  Pieczenie to dla niego sztuka kreacji. Na co dzień uwielbia tworzyć monodesery pod marką Bonbon Deserownia.
25.05.19 o godz.12.00
Przygotujemy :
- nowoczesny deser: monoporcja  bardzo czekoladowa z czekoladową glazurą
czyli nowoczesny deser francuski w kształcie półkuli na musie z mlecznej czekolady na biszkopcie oblany glazurą z gorzkiej czekolady;
- mini bezy francuskie
czyli małe bezy francuskie z malinami i kremem waniliowym;
- mini ptysie
czyli ciasto parzone z kruszonką oraz z kremem z mango.

Cena : 200 zł brutto ( w tym VAT 23 % )
Ilość miejsc : 14
W cenie : wszystkie komponenty i sprzęty do przygotowania dań, napoje : kawa, herbata, woda bez ograniczeń, fartuchy na czas warsztatów , skrypt z przepisami
Ze względu na dbałość o środowisko prosimy o przyniesienie własnych pojemników jeśli ktoś będzie chciał zabrać coś na wynos.

Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Zapraszamy!

Ilość wolnych miejsc : 3

Urodziny

.

Grupa polsko-niemiecka

.

Nowalijki z Pawłem Salamonem

Zapraszamy na majowe warsztaty " Nowalijki " z Mistrzem Polski 2016 Pawłem Salamonem

29.05.19 o godz.18.00

Paweł Salamon pochodzi z Gorzowa Wlkp.
Obecnie Szef Kuchni w Hotel & Restaurant Smolarnia gdzie pisze nowy rozdział swojej kariery, w której łączy dotychczasowe doświadczenie które zdobywał w Polsce, Hiszpanii jak i we Francji. Uzyskał Prestiżowe wyróżnienie w międzynarodowym kulinarnym Żółtym przewodniku Gault & Millau 2016.
Nauczyciel przedmiotów zawodowych w ZS Gastronomik w Gorzowie Wlkp. uczestnik oraz juror w konkursach gastronomicznych.
Współautor nowej koncepcji Rest&cafe „ Między wierszami „ w Gorzowie Wlkp.
Jest przedstawicielem nowego polskiego pokolenia kucharzy z nowatorskim spojrzeniem na tradycję kulinarną. Inspiracje czerpie z bogactwa regionu Smolarni, współpracując z lokalnymi producentami oraz ekologicznymi gospodarstwami rolnymi.
Wyznaje zasadę, że w kuchni najważniejszy jest produkt i zadbanie o jego jak najlepsze wykorzystanie.

W menu :
- Pomidor confit z sałatką z zielonych szparagów i jajkiem przepiórczym
- Filet z pstrąga z masła w barszczu z jaglaną kaszą z nowalijkową sałatką
- Pieczony antrykot w ziołach z karmelizowaną kapustą i pikantnym grochem
- Zapiekane owoce w cieście ryżowym z musem miętowym

Koszt 190 zł brutto ( w tym VAT 23 % )

W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań, napoje : kawa, herbata i woda, fartuchy na czas warsztatów, skrypt z przepisami i niezapomniana atmosfera.
W trosce o środowisko prosimy o przynoszenie pojemników wielokrotnego użytku typu lunch box .
Ilość miejsc : 14
Obowiązuje kolejność zgłoszeń i opłat.
Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Zasady rezerwacji w linku : http://www.letscook.com.pl/zasady-rezerwacji
Zapraszamy!

Ilość wolnych miejsc : 8

Męski Wieczór

Zapraszamy na Męskie Granie, czyli Męskie warsztaty gotowania!.

W nowej odsłonie, z nowym prowadzącym Panowie zostaną zaproszeni do kulinarnego świata Dawida Łagowskiego, szefa Kuchni Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort .
Dawid pracował miedzy innymi w poznańskim Sheratonie i hotelu Król Kazimierz. Sięga do tradycji staropolskiej i regionalnej, wzbogacając rodzime dania o własne, niepowtarzalne interpretacje. Chętnie korzysta z hojności otaczającej go natury: sezonowe owoce, warzywa, zioła. Dba o każdy szczegół i świeże składniki. Nowatorsko łączy wino z jedzeniem. Popularyzuje kuchnię wellness podczas autorskich warsztatów, pokazów i szkoleń kulinarnych, ma dobry kontakt z młodzieżą,prowadzi warsztaty w poznańskiej szkole zawodowej Organizator konkursów kulinarnych, Reprezentant Polski w mistrzostwach Świata w Moskwie 2011 CULINARY CUP KREML. Laureat statuetki Hermes 2013 za Najlepszą Restaurację w Regionie dla Restauracji Destylarnia . Wespół autor kolacji podczas poznańskiego Festiwalu Transatlantyk 2013 „Make Hummus Not War” . 2014 oraz 2015 - Grand Award - Trzy widelce w 100 najlepszych restauracji w Polsce . Twórca własnej marki " Manufaktura Łagowski " .

31.05.19 godz.18.00
W menu :
-Orientalna zupa / chili / krewetka /kolendra

-Tarta / kozi ser / czerwona cebula / winogron / owoce leśne

-Antrykot wołowy/ grilowane warzywa / beczułki ziemniaczane / sos bernaise

-Beza /mus kawowy/ owoce / mięta

Koszt : 200 zł brutto ( w tym VAT 23 % )
Ilość miejsc : 14
W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań, świetna atmosfera, napoje : woda, kawa, herbata bez ograniczeń, opakowanie na wynos, fartuch na czas warsztatów

Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Obowiązuje kolejność zgłoszeń
Zastrzega się odwołanie warsztatu w wypadku nieuzbierania się minimum grupy

Ilość wolnych miejsc : 1

Dzień Dziecka w Let's cook

Zapraszamy na rodzinny piknik z okazji Dnia Dziecka do naszej letniej siedziby, w której stanie specjalny namiot do naszych outdoorowych warsztatów kulinarnych :)
Będą to wyjątkowe chwile, gdzie dziecko będzie mogło spędzić czas na powietrzu, zabawić się wraz z nami ale też z rodzicem.
Patronat nad naszym piknikiem objęła firma Primavika, która jest twórcą zdrowej, roślinnej żywności zmieniającej świat.

1.06.19 o godz. 11.00 ( przewidywany koniec ok 14.30-15.00 )
W planie :
- warsztaty kulinarne dla dzieci 7-14 lat pod namiotem eventowym
przygotujemy zdrowe szaszłyki, sałatki na grilla oraz pischingera ze zdrowym masłem orzechowym z karobem od Primavika
- pieczenie kiełbasek ( dla rodziców )
- skakanka-dmuchanka od Megaland
- joga na trawie dla wszystkich
- zawody sportowe na trawie z drobnymi nagrodami
- kręcenie waty cukrowej
- zabawa intelektualna dla dzieci z Radiem Plus
- spacer ekologiczny po naszej pięknej okolicy z naszymi czworonogami
Koszt : 100 zł za dziecko + 50 zł za rodzica

Zapewniamy : wszystkie komponenty do przygotowania warsztatów, napoje, ciasto dla rodziców, kawa, wszystkie rekwizyty do przeprowadzenia zabaw .
Dzieci na czas pikniku zostaną ubezpieczone w firmie Ubezpieczenia Czechowicz.
Dla rodziców mamy wygodną wiatę-strzechę , w której mogą odpocząć, delektować się zielenią albo też pomagać dzieciom i nam przy gotowaniu czy innych konkurencjach.
Chcemy się zintegrować, pogotować , zjeść ale też dobrze się zabawić ! :)))
Nie zapewniamy tylko pogody, na którą niestety nie mamy wpływu.
Jeśli będą zapowiadane burze i deszcz, zastrzegamy sobie prawo do odwołania imprezy na 2 dni przed ( wraz ze zwrotem kosztów ).
Ilość miejsc bardzo ograniczona, zatem śpieszcie się z rezerwacjami !!
Rezerwacje :
info@letscook.com.pl lub tel 512466570

Ilość wolnych miejsc : 13

Kuchnia molekularna z Colorfood

Zapraszamy na niesamowity pokaz i warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci firmy Colorfood z Zabrza.
​W ramach prezentu na Dzień Dziecka  zapraszamy na warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci .
​W czasie 2 godzin uczestnicy będą mieli okazję poczuć się jak kucharze XXI wieku . Będą poznawać tajniki kuchni molekularnej używając ciekłego azotu , suchego lodu i tekstur ​oraz będą mogli spróbować sami stworzyć potrawę o nietypowym smaku i formie.
Warsztaty będą prowadzone przez dwóch kucharzy , przy czym każdy z kucharzy prowadzi jeden temat . W czasie pokazu mali uczestnicy mają okazję razem z nami spróbować sił w gotowaniu na ciekłym azocie.

​3.06.19 godz.17.00

​Program :
​- lody waniliowe z wanilią z Madagaskaru i piaskiem z oliwy z pestek dynii
​- tworzenie niebieskiego kawioru sferycznego
​- lody bananowe ze śniegiem kokosowym
​- tajska herbatka z kokosem zmieniająca kolor i prezentowana z użyciem suchego lodu
​- rozbijanie świeżych owoców w ciekłym azocie i tworzenie sorbetu
​- delikatne pianki miękkie w środku i chrupiące na zewnątrz tworzone w ciekłym azocie
​- zdrowe chipsy z mięty i bazylii

​Ilość miejsc : 18
​Koszt : 175 zł brutto ( w tym VAT 23 % )
Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570

Ilość wolnych miejsc :brak

Impreza Monosuisse

.

Mały kucharz

Zapraszamy na czerwcowe warsztaty kulinarne dla Małych Kucharzy 5-7 lat
6.06.19 o godz.17.00
W czerwcu przygotujemy :
- włoską bruschettę ze świeżą bazylią i pomidorami zapiekaną w piecu
- ciastka owsiane z truskawką lub rabarbarem i słonecznikiem
Koszt : 55 zł brutto ( w tym VAT 23 % )
Ilość miejsc : 16

W cenie : wszystkie komponenty i sprzęty do przygotowania dań, woda bez ograniczeń, fartuchy na czas warsztatów , przepisy wysyłane do domu mailem.
Ze względu na dbałość o środowisko prosimy o przyniesienie własnych pojemników typu lunch box jeśli ktoś chce coś zabrać do domu.
Rezerwacje :
info@letscook.com.pl lub tel 51466570
Obowiązuje kolejność zgłoszeń .

Ilość wolnych miejsc : brak

Babski wieczór

Zapraszamy na kolejne warsztaty Babski Wieczór , gdzie razem poplotkujemy, pogotujemy i odprężymy się przy garach . Będzie to wyjątkowe menu  bo  tym razem pogotujemy bez glutenu – czyli zdrowo i kolorowo ->
Uwaga ! śladowe ilości glutenu mogą wystąpić w naszych komponentach, zatem są to warsztaty bardziej dla osób które chcą unikać mąki pszennej w swoich daniach a nie dla osób z celiakią .

11.06.19 o godz.18.00

W menu:

- pachnący latem  krem z młodej marchwi z chipsami z selera , ziołami i olejem porowym

- chrupiące naleśniki wietnamskie Banh Xeo ( bezglutenowe ! ) z kurkumą, kiełkami fasoli mung ,  warzywami i sosem nuoc cham

- tagliatelle ze szparagami, kurczakiem, chili  i sosem sambucca ( makaron – opcja bez glutenu!)

- ciastka kokosowe z miodem i bakaliami ( bez glutenu ! )  

Koszt : 165 zł brutto ( w tym VAT 23 % )

Ilość miejsc : 14

W cenie : wszystkie komponenty i sprzęty do przygotowania dań, napoje kawa , herbata i woda , fartuch na czas warsztatów , relacja zdjęciowa , niezapomniana atmosfera

MOŻNA PRZYNIEŚĆ WINKO W TOREBCE !

Rezerwacje :

info@letscook.com.pl lub tel 512466570

Zapraszamy do oglądnięcia filmu o naszym studio :

https://www.youtube.com/watch?v=VsWBi0Zafjc

Ryby i owoce morza z Michałem Orłowskim

Zapraszamy na kolejne warsztaty, które poprowadzi dla nas Michał Orłowski , tym razem będzie na temat " wodnego " produktu , czyli ryb i prostych w obróbce owoców morza.
Michał Orłowski -pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej. Prowadzi szkolenia w bardzo przystępny sposób, tłumacząc dogłębnie każde zagadnienie. Posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną. Posługuje się kilkoma językami takimi jak niemiecki i angielski.W chwili obecnej szef kuchni w zielonogórskiej Casablance

W menu :
- Małże w sosie śmietanowym z czosnkiem ,szalotką i grzanką ziołową
- Kalmary baby z chorizo i chilli w sosie maślano winnym z pietruszką i czosnkiem z grillowaną tortillą pszenną
- Smażony filet z pstrąga //żel z pieczonej cytryny// puree z zielonych warzyw// palony kalafior//fricasse z czarnej soczewicy//czerwona ikra gromadnika//kiełki
-Mus czekoladowy// creme chantilly// orzechowa granola//maliny // kiełki groszku wąsatego

Cena : 195 zł brutto ( w ym VAT 23 % )
Ilość miejsc : 14
W cenie : wszystkie komponenty i sprzęty do przygotowania dań, napoje : kawa, herbata, woda bez ograniczeń, fartuchy na czas warsztatów , skrypt z przepisami
Ze względu na dbałość o środowisko prosimy o przyniesienie własnych pojemników jeśli ktoś będzie chciał zabrać coś na wynos.
Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Zapraszamy!
---------------------------------------------------------------
Zapraszamy do oglądnięcia filmu o naszym studio :

https://www.youtube.com/watch?v=VsWBi0Zafjc

Urodziny

.

Podstawy sushi

Maki i inne potrawy japońskiej kuchni, takie jak sushi, sashimi, nieustannie opierają się na wieloletniej recepturze. To ma bardzo duży wpływ na to, że potrawy te są bardzo cenione na całym świecie i wiele osób każdego dnia się posila takimi potrawami. Receptura ta w dużym zakresie stawia na świeżość i naturalność produktów. Można to zauważyć aż do tego stopnia, że nawet często ryby jak na przykład przy sushi nie są poddawane gotowaniu, lecz serwowane są na surowo. Oczywiście są to specjalnie dobrane ryby, które hodowane były w bardzo zdrowych warunkach, dzięki czemu zawierają one wiele składników energetycznych i spożywczych. Jest to kuchnia godna polecenia, która nieustannie się rozwija na wielu płaszczyznach.

Zapraszam na warsztaty " Podstawy sushi " do naszego studia.

17.06.19 godz.18.00
Warsztaty te przeznaczone są dla osób, które lubią sushi ale nigdy nie miały do czynienia z przygotowaniem i rolowaniem sushi.

Wprowadzenie :
- gotowanie ryżu, aromatyzowanie ryżu
​- surowce - omówienie produktów : ryby , nori, ryż, wodorosty wakame, warzywa, ocet ryżowy, sos sojowy , wasabi, imbir itd
​- prezentacja form : nigiri , hosomaki, maki, uramaki, futomaki
- omlet tamago
​- praktyka
Ryby obecne na naszych warsztatach : tuńczyk, pstrąg łososiowy, łosoś , łosoś wędzony, paluszki krabowe ( proszę zwrócić uwagę, jeśli ktoś nie może jeść surowej ryby ! )
Do tego ugotujemy delikatną zupę japońską miso z dodatkami ,zdegustujemy wspólnie sushi wraz z marynowanym imbirem popijając zieloną , aromatyczną herbatą .
Czas trwania ok 2,5 -3 h

Ilość miejsc : 13
koszt : 170 zł brutto( w tym VAT 23 % )
Prowadzący : Monika i Marek Reinhardt
W cenie : do dyspozycji :maty do rolowania sushi, wszystkie produkty do wykonania sushi, woda z cytryną , fartuchy w użytkowanie, przepis na zupę miso oraz aromatyzowanie ryżu do sushi.
W trosce o środowisko prosimy o przynoszenie pojemników wielokrotnego użytku typu lunch box.

Zapraszamy do rezerwacji na info@letscook.com.pl lub
tel 512466570

Ilość wolnych miejsc: 9

Azja Express

Zapraszamy na nasze azjatyckie warsztaty , po raz kolejny zabierzemy Was w aromatyczną podróż , pełną przypraw i produktów pochodzących z Azji
18.06.19 o godz.18.00
W menu :
- tajski bulion z kolendrą, chili i mięsnymi pierożkami won ton
- koreański makaron japchae z batatów z kurczakiem, grzybami, warzywami i prażonym sezamem smażony metodą stir fry
- wietnamskie naleśniki Banh Xao z kurkumą , świeżymi kiełkami fasoli mung, marchewką, białą rzodkwią, kukurydzą baby, kapustą pekińską i kolendrą z sosem nuom chac
- smażone w cieście ryżowo-kokosowym banany z sosem karmelowym
Koszt : 175 zł brutto ( w tym VAT 23 % )
Ilość miejsc : 14
W cenie : herbata, kawa , woda, skrypt z przepisami, wszystkie komponenty i sprzęty potrzebne do przygotowania dań, fartuch na czas warsztatów
W trosce o środowisko prosimy o przynoszenie ze sobą pojemników typu lunch box ( jeśli ktoś będzie chciał swoją porcję na wynos )
Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Zapraszamy !

 

Ilość wolnych miejsc : 10

---------------------------------------------------------------------
Zapraszamy do oglądnięcia filmu o naszym studio :
https://www.youtube.com/watch?v=VsWBi0Zafjc

Boże ciało

.

Długi weekend

.

Fiesta rodzinna

Chcąc zachęcić do wspólnego gotowania zapraszamy na zdrowe rodzinne warsztaty gotowania! Zapraszamy rodzinnie pary :mama + dziecko bądź tata + dziecko
Wiek dziecka nie gra roli !!!, bo pomocą będzie tu dorosły rodzic.

24.06.19 o godz.17.00 
Przygotujemy razem : 

- pierożki z sezonowymi owocami i śmietaną
- ciastka owsiane z orzeszkiem arachidowym 

Koszt : 55 zł /osobę brutto ( w tym VAT 23 % ) 
W cenie : wszystkie komponenty i sprzęty potrzebne do wykonania dań, opakowanie na wynos, napoje : kawa, herbata, woda bez ograniczeń, fartuch na czas warsztatów, skrypt z przepisami, wysłany mailem..
W trosce o środowisko prosimy o przyniesienie pojemników typu lunch box, jeśli ktoś chce zabrać coś na wynos. 
Ilość miejsc: 7


Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570

 

Zapraszamy do oglądnięcia filmu o naszym studio :
https://www.youtube.com/watch?v=VsWBi0Zafjc

 

 

Warsztaty kuchni hinduskiej z Umą Raghu

Umamaheswari Ragu - hinduska , pochodząca z południowej części Indii - miasta Chennai , od 10 lat mieszkająca ze swoją rodziną w Polsce.
Jej zamiłowanie do gotowania zaczęło się w bardzo młodym wieku, od tego czasu gotuje z pasją przez ponad 25 lat.
W Indiach tradycyjne hinduskie przepisy kulinarne są dziedziczone z matki na córkę, Uma nauczyła się wielu autentycznych przepisów od swojej matki, babci oraz teściowej . Podróżowała do wielu miejsc i próbowała różnych kuchni. Za każdym razem, gdy rozkoszuje się wyjątkowym daniem, próbuje eksperymentować w domu i modyfikować je do swoich oraz kubków smakowych swojej rodziny. Uwielbia gotowanie, które zawsze czyniło ją pewną siebie osobą , stara się uczyć także coraz więcej sama oraz inne, chętne osoby.

Uma poprowadzi 10.05.19 o godz. 18.00 w naszym studio swój drugi warsztat kuchni hinduskiej w języku angielskim ( warsztaty będą tłumaczone na jęz.polski wraz ze skryptem w jęz. polskim)
W menu :
- Beetroot Cutlet - starter , czyli hinduskie kotlety z buraka z aromatycznymi przyprawami hinduskimi
- Mushroom Pulav- aromatyczny hinduski ryż z dodatkami : grzybami, groszkiem, kolendrą i imbirem
- Paneer Paratha - hinduski chlebek z kminem koptyjskim i garam masala
- Chicken Tikka Masala - klasyka kuchni hinduskiej , czyli kurczak tikka masala w aromatycznym sosie pomidorowym z orzechami nerkowca i hinduskimi przyprawami
- Roti ka halva ( Bread halva ) - deser przygotowywany na hiduskie wesela z kardamonem i nerkowcami

Cena : 180 zł brutto ( w tym VAT 23 % )
Ilość miejsc : 14
W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań, skrypt z przepisami po polsku ( na życzenie po angielsku ), napoje ; kawa, herbata i woda bez ograniczeń, fartuchy na czas warsztatów .
W trosce o środowisko naturalne prosimy o przynoszenie pojemników typu lunch box ( jeśli ktoś chce wziąć coś na wynos )

Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570
Obowiązuje kolejność zgłoszeń !

Ilość wolnych miejsc : 11

Włoskie wege z Eweliną Brodnicką z Pichconko.pl

Zapraszamy na warsztaty włoskie , lekkie i przyjemne. Użyjemy podczas tych warsztatów składników typowych dla włoskiej kuchni, która pełna jest świeżych ziół.
Warsztaty poprowadzi Ewelina Brodnicka blogerka, założycielka Akademii świadomego odżywiania Pichconko.pl, chef i podróżnik, fascynatka dobrego jedzenia. Podczas licznych podróży na odległe kontynenty uczy się nowych smaków by zdobytą wiedzę przekazywać później podczas warsztatów gotowania.

27.06.19 o godz.18.00
-Bruschetta con pomodorini – grillowana przekąska , ze świeżym oregano i pachnącymi pomidorami
-Parmigiana di melanzane - tradycyjne, zapiekane danie z esencjonalnym sosem, na bazie bakłażanów i słusznej ilości serów włoskich
- Arancini alla siciliana - smażone ryżowe kule w panierce z bułki tartej, z serem i groszkiem lub innymi letnimi warzywami
-Granita --Brioche - słodki deser owocowy ze smakowitą bułeczką maślaną
Koszt : 165 zł brutto ( w tym VAT 23 % )

W cenie : wszystkie sprzęty i komponenty do przygotowania dań, skrypt z przepisami, fartuch na czas warsztatów, napoje bez ograniczeń : woda, herbata , kawa.
Ze względu o dbałość środowiska jeśli ktoś chce zabrać coś na wynos prosimy o zabranie pojemników typu lunch box .
Rezerwacje : info@letscook.com.pl lub tel 512466570

wieczór panieński

.

Warsztaty z dziećmi ze Stowarzyszenia " Tacy sami "

.

Warsztaty z dziećmi ze Stowarzyszenia " Tacy sami "

.

Warsztaty z dziećmi ze Stowarzyszenia " Tacy sami "

.

Warsztaty z dziećmi ze Stowarzyszenia " Tacy sami"

.

Warsztaty z dziećmi ze Stowarzyszenia " Tacy sami "

.

 
 
Partnerzy
  •