Newsletter

Zapisz się do naszej listy mailingowej

REGULAMIN WARSZTATÓW KULINARNYCH W STUDIO LET’S COOK

  1. Organizatorem warsztatów kulinarnych jest Let’s cook studio kulinarne Monika Reinhardt z siedzibą w Gorzowie przy ul. Kwarcowej 14, 66-400 Gorzów Wlkp., wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, posługująca się numerem NIP: 599-202-19-98 i numerem REGON: 081202019 (zwana dalej ,,Organizatorem”).
  2. Osoby, które zdecydują się na skorzystanie z usługi (zwane dalej ,,Uczestnikami”), wyrażają zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Let’s cook studio kulinarne Monika Reinhardt w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.) w celu przeprowadzenia procesu sprzedaży.
  3. W studiu kulinarnym „Organizatora” organizowane są warsztaty/zajęcia kulinarne dla osób dorosłych i dzieci pod opieką osób dorosłych (warsztaty dedykowane dla dzieci). Za dzieci biorące udział w warsztatach odpowiedzialność ponoszą ich opiekuni.
  4. Wszystkie alergie pokarmowe należy koniecznie zgłaszać osobie prowadzącej warsztaty.
  5. Warsztaty odbywają się w studiu kulinarnym zlokalizowanym w Gorzowie Wlkp. Przy ul. Niepodległości 26/H19.
  6. Uczestnik kupując udział w warsztatach akceptuje zaprezentowane na stronie www.letscook.com.pl szczegóły dotyczące warsztatów.
  7. Liczba miejsc na warsztatach jest ograniczona i określana przez Organizatora.
  8. Czas trwania warsztatów jest określony przez Organizatora. Po uprzednim uzgodnieniu z Uczestnikami Organizator ma prawo do skrócenia lub przedłużenia czasu trwania warsztatów.
  9. Na prośbę Uczestników Organizator może wydłużyć czas trwania warsztatów ( dotyczy to przede wszystkim imprez prywatnych . Organizator zastrzega prawo do naliczenia dodatkowego wynagrodzenia w wysokości 100 PLN od grupy ( słownie: sto złotych ) za każdą dodatkową godzinę trwania warsztatów, po uprzednim uzgodnieniu z Uczestnikami warsztatów.
  10. Warsztaty mogą być prowadzone przez jedną, dwie lub więcej osób.
  11. Uczestnik może dokonać wstępnej rezerwacji drogą telefoniczną lub poprzez e-mail info@letscook.com.pl. Po dokonaniu wstępnej rezerwacji uczestnik ma obowiązek w ciągu trzech dni roboczych do zapłaty pełnej ceny za uczestnictwo w warsztatach.
  12. Wszystkie płatności odbywają się przelewem na konto bankowe Organizatora w Deutsche Bank 46 1910 1048 2409 8261 4406 0001.
  13. Za datę dokonania płatności uznaje się moment zaksięgowania wpływu pieniędzy na rachunku bankowym Organizatora.
  14. Cena warsztatów jest określana przez Organizatora i podawana do wiadomości przy opisie danych warsztatów na stronie www.letscook.com.pl/kalendarz.
  15. Opłata za uczestnictwo w warsztatach obejmuje:
    • zajęcia grupowe z prowadzącym
    • wszystkie artykuły spożywcze niezbędne do uczestnictwa w warsztatach
    • korzystanie ze wszystkich sprzętów kuchennych niezbędnych do uczestnictwa w warsztatach
    • wydrukowane przepisy potraw przygotowywanych podczas warsztatów
    • udostępnienie fartucha kuchennego na czas zajęć
    • wodę, kawę bądź herbatę
  16. Uczestnik ma prawo do rezygnacji z warsztatów na 5 dni roboczych przed planowanym rozpoczęciem zajęć ( jeśli warsztaty mają odbyć się np. 8.03 to ostatnim dniem rezygnacji jest 3.03 ) . W przypadku terminowej rezygnacji z udziału w warsztatach opłata zostanie zwrócona Uczestnikowi w terminie 7 dni roboczych od dnia poinformowania Organizatora o rezygnacji.
  17. Odwołanie imprezy urodzinowej możliwe jest na 14 dni przed terminem. Jeśli data zgłoszenia jest krótsza zaliczka na urodziny przepada.
  18. Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania warsztatów. Odwołując dane warsztaty Organizator może zaproponować Uczestnikowi inny termin warsztatów o tej samej, bądź innej tematyce. W przypadku braku zgody Uczestnika na zmianę, Organizator dokonuje zwrotu Uczestnikowi wniesionej przez niego opłaty w terminie siedmiu dni roboczych od dnia poinformowania go przez Uczestnika o braku zgody na zmianę.
  19. Uczestnik w przypadku braku możliwości uczestniczenia w wykupionych warsztatach, może wskazać inną osobę, która będzie uczestniczyła w tych warsztatach zamiast niego. Uczestnik musi o takiej zmianie poinformować organizatora drogą e-mailową, na adres info@letscook.com.pl , najpóźniej na 1 dzień przed rozpoczęciem warsztatów, których ta zmiana dotyczy. Uczestnictwo tej osoby w warsztatach jest możliwe po zapoznaniu się i zaakceptowaniu przez nią niniejszego Regulaminu.
  20. Uczestnik zobowiązany jest do przestrzegania podczas warsztatów podstawowych zasad higieny.
  21. Uczestnik zobowiązany jest poinformować Organizatora o występujących u niego chorobach zakaźnych (np. żółtaczka), których jest świadom, oraz o uczuleniach i przeciwskazaniach zdrowotnych, które mogą mieć znaczenie dla jego zdrowia podczas warsztatów, w których bierze udział. Poinformowanie Organizatora nie zwalnia Uczestnika z odpowiedzialności za nieprzestrzeganie zasad związanych z odżywianiem i higieną, które wynikają z jego sytuacji zdrowotnej.
  22. Organizator informuje, że do przygotowania potraw na warsztatach wykorzystywane są produkty mogące wywoływać reakcje alergiczne u niektórych osób (np. orzechy, migdały, ryby itd.). Każdy Uczestnik, znając stan swojego zdrowia i wyrażając zgodę na uczestnictwo w warsztatach, zobowiązuje się wziąć ten fakt pod uwagę. W przypadku uczestniczenia w warsztatach, Uczestnik zobowiązany jest do przestrzegania zasad żywieniowych, które nie spowodują zagrożenia dla jego zdrowia. W przypadku wątpliwości co do zawartości przygotowywanych potraw należy skonsultować się z kucharzem prowadzącym warsztaty. Organizator zastrzega, że podawany w opisie warsztatów program (lista potraw) nie zawiera szczegółowego opisu składników wykorzystywanych do przygotowania tych potraw. Tego typu informacje Uczestnik może uzyskać kontaktując się z Organizatorem pod adresem info@letscook.com.pl
  23. Uczestnik odpowiada za szkody wyrządzone podczas warsztatów sobie samemu bądź innym Uczestnikom, które są wynikiem jego zaniedbań lub nieostrożnego/nieuważnego, czy lekkomyślnego postępowania.
  24. Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzania modyfikacji w zakresie potraw, które są przygotowywane na warsztatach, o ile nie zmienia to charakteru warsztatów ani ich zakresu.
  25. Organizator zastrzega sobie prawo do dokumentowania warsztatów za pomocą urządzeń rejestrujących obraz i dźwięk i wykorzystywania zdjęć w swoich materiałach i administrowanych przez siebie mediach elektronicznych. Wykupienie udziału w warsztatach oznacza jednocześnie zgodę na użycie wizerunku uczestnika warsztatów ( dotyczy to także warsztatów z udziałem dzieci )
  26. Uczestnik nie może korzystać podczas warsztatów z własnych produktów spożywczych lub napojów, chyba że Organizator wyrazi na to zgodę.
  27. Vouchery zakupione w naszym studio są bezwzrotne i ważne 3 miesiące od daty zakupu. Podczas tego okresu można wybrać sobie dowolne warsztaty do zrealizowania ( wraz z ewentualną doplatą bądź zwrotem pieniędzy )
  28. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany Regulaminu w każdej chwili. Zmiana nie dotyczy Uczestników, którzy wykupili warsztaty i zaakceptowali Regulamin, chyba że wyrażą zgodę na taką zmianę.
 
 
Partnerzy
  •